Nyheter

Julebord på Valdalen gård
Velkommen på rakfisklag på Valdalen gård
#
Her kommer det en liten oppdatering fra oss på Valdalen gård. Nå er det sommer og sol på fjellet. Dyrene har fått kommer ut og alle koser seg. Noen nyter en herlig middag i pensjonatet.
#
En fin fisk som ble tatt av en våre stamgjester
#
Her har det skjedd mye den siste tiden. Sommeren er i ferd med å bite seg fast. Varmen kommer litt mer for hver uke og gresset har blitt grønt og fint. Det ligger fortsatt noen snøfonner i fjellet, men det er fine forhold for å vandre.
#
#
Vi har selskaper og kan levere koldtbord.
#
Vi har ledig i Valhytta i påskeuka. Dette er en hytte med fire senger,kokemuligheter, wc. Gå inn på hytten å se på bildene for å se hvordan hytta er, bestille kan du gjøre her inne, har du noen spørsmål ta kontakt på mail eller tlf. Her har du tilgang til skiløyper fra trappa. Er du heldig kan du sitte i hytta og spise frokost å og se på hjorten rett utenfor hyttevinduet.
#
En stemningsrapport fra Valdalsfjellet og Valdalengård. Trykk på linken for å se en liten film.
#
Vi har nå endelig fått nok snø til å preparere løyper. Det har vært mye vind i vinter slik at mange bakketopper og myrer har snøen drevet vekk fra. Men nå gleder vi oss til å få besøk av mange som vil oppleve fjellets fantastiske hvite vidder på ski. De siste dagene har solen lyst opp himmelen og sneen har glitret som små diamanter .