God jul og godt nytt år til alle dere som har besøkt oss i året som har gått. Vi ønsker de som har valgt å bo her i romjula og over nytt år velkommen. Nå er skiløypene kjørt opp og det er fine forhold. Sneen ligger hvit og glitrende så nå kan man ut på fjellet og bare nyte roen og alle de fine vyene. 

For oss har året vært hektisk, vi har bygget opp et hjortehus. Martin har hugget skog, kjørt hjem tømmeret, saget matrialer, og bygget huset. Han har hatt fin hjelp av Per Magne. Ting har ikke gått så fort som vi hadde tenkt oss, da vi har hatt sykdom i familien, men vi har kommet oss i gjennom det. 

Inga gikk også bort i en alder av 96 år. Det er mammaen til Martin. Det ble et stort tomrom etter henne. Hun har lært meg (Lena) mange viktige ting, som en burde kunne da en bor på en gård med pensjonat. Hun har lært meg å bake tynning og å koke gomm, sy rull og lage sylte. En fantastisk dame som har satt mange spor etter seg her på gården.

Julebordsesongen er gjennomført med suksess, vi har hatt mange gjester som kunne fortelle oss at de hadde fått veldig god mat. Dette varmer da gjestene er fornøyde. Vi håper at dere har lyst å besøke oss igjen.  Har du lyst til å ha et arrangement her hos oss, ta kontakt. Når du oss ikke på tlf send en e-post eller en sms. Vi har kjempedårlig tellefondekning.

 

 

 

Topics
Related Posts