I sommer har vi mange dyr som våre gjester i hyttene liker å se på. Vi har høner, påfugl, kalkun, perlehøner, and, gås og gris. Vår hovedsyselsettning er hjort. Hjorten har blitt ganske tam så den komme da vi roper på den. Så nå i sommer får gjerne de som bor her være med å se på hjorten da vi forer. Det er ikke så mange som har sett hjort på så nært hold. De synes at hjorten er et staselig dyr. Vi har fått mange kalver som ofte er med inn på foringen. De er kjempesøte med prikker. 

Vi har også matservering til de som bor i pensjonatet. Vi setter pris på at det blir bestilt dagen før slik at vi er forberedt og klarer å gi matgjestene våre best mulig service. Vi har også et tilbud om middagservering til de som ikke bor her, men bare om det blir bestilt på forhånd. Vi legger vår flid i å tilby mat lagd fra bunnen av og som er mest mulig kortreist. 

På bading i Fjellgutusjøen Disse to grisene har flyttet inn for noen få dager siden. Her prøver vi nyinnkjøpte hengekøyer, fint å slappe av ute i sola. Hjortegryte Rabarbrapai Spekeskinke, vannmelon og eggerøre fra egne egg Rakfisk fra Pinstifisk
Last Post
Next Post
Topics
Related Posts